Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Vindfleece & Fleece

SÅ KLÄR DU RÄTT I VINDEN

Här hittar du varma och vindtäta plagg i fleece som gör din bebis redo för alla säsonger. Våra fleeceplagg passar din bebis alla stadier – från minstingen i vagnen till ettåringen som börjat tulta runt och utforska världen.

Läs mer
Filtrera
18 artiklar
Sortera
Visar 18 av 18 artiklar

Varma och funktionella fleecekläder till baby

För de allra minsta är vår mjuka och värmande vindfleeceoverall det perfekta plagget. Overallen är mysig i vagnen och när du lyfter upp din bebis kan du dra upp huvan över huvudet och smidigt fälla ner det övervikbara tyget vid ärm- och benslut. Overallen är vind- och vattenavvisande med god andningsförmåga.
 
Vår populära vindfleecejacka passar utmärkt både som det yttersta lagret eller under en skaljacka i tuffare väder. Även vår fleeceoverall, fleecetröja och fleecebyxa passar bra som det värmande lagret under skalplaggen. Vi har flera varianter av fleecejackor, som den redan nämnda vindfleecejackan, vår pilefleecejacka och fleecejacka. Både vår vindfleecejacka och fleecejacka kan enkelt knäppas in i vår testvinnande PO.P WeatherPRO®-märkta skaljacka Stormy, som ett värmande foder. Våra fleeceplagg har design, funktion och kvalitet som håller för livlig lek och som tål att ärvas från barn till barn.
 
Missa inte heller alla våra accessoarer som behövs till utelek.