Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Guide

Vad gör vindfleecejackan så bra?

TaggarVärmande mellanlager, Vindfleece

Läs artikel

Vindfleecejackan är ett av våra mest omtyckta plagg. Eftersom den är vindtät passar den både som ett värmande mellanlager och som en jacka när det är mildare väder. Därför kan en vindfleece komma till användning under en längre tid på året!

1. Kan knäppas ihop med skaljackan

Vindfleecen är som två plagg i ett då den både kan användas som lager 2 under ett skalplagg och som en separat jacka. Tack vare sin unika knapplösning kan vindfleecen dessutom enkelt knäppas ihop med vår skaljacka.


2. Tillverkad i återvunnet material

Vindfleecetyget består av tre olika lager och material. Fleecen ytterst, ett vindtätt och vattenavvisande lager därunder och en mjukt borstad trikå allra längst in. Fleecen är tillverkad i återvunnen polyester, som kommer från gamla PET-flaskor. Vår vindfleece har dessutom god andningsförmåga, så att barnet håller sig varmt och torrt.


3. Smarta detaljer

Jackan är utrustad med 3M-reflexer fram och bak, och har en bröstficka att stoppa viktiga saker i. Dragkedjan har ett hakskydd högst upp vid kragen för att inte skava mot haka och kind.

Vindfleecen har lite längre muddar med tumhål vid ärmsluten, vilket är bra när barnet behöver värma händerna och kanske inte har vantar med sig.


Till de minsta: vindfleeceoverall!

Perfekt i barnvagnen: Vindfleeceoverall i vindtätt och vattenavvisande material, tillverkad i 100 % återvunnen polyester.

Vindfleece

Vindfleece + skal = sant

Båda STORMY och BREEZE är designade med vår unika knapplösning som gör att du enkelt kan knäppa ihop dem. Vindfleecen blir då ett mjukt och värmande mellanlager i kallare temperaturer och STORMY håller tätt i regn och rusk.

Och ja, det är precis så lätt som det låter! För att knäppa ihop plaggen placerar du helt enkelt vindfleecen i STORMY (se till så att ärmarna träs i ordentligt) och sedan knäpper du bara ihop de små knapparna på insidan av plaggen. KLART!

Tvätta mer miljövänligt

Undvik att tvätta din fleece om det går, men annars rekommenderar vi att du använder tvättpåsen Guppyfriend. Den fångar upp mikroplastpartiklar som fleece avger i tvätten, och förhindrar att de hamnar i våra sjöar och hav. Här kan du läsa mer om hur du kan tvätta på ett skonsammare sätt för miljön!

Tvätta hållbart

Barnens favorit!