Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Guide

Skalkläder – de nya regnkläderna

Taggarregnkläder, skalkläder, galon

Läs artikel

Ja, du läste rätt. Våra skalkläder fungerar ypperligt i regn och håller tätt bättre än traditionell galon. Det är därför skalplaggen blivit våra nya regnkläder!

Slitstyrka och andningsförmåga

Men det är inte bara deras vattentäthet som gör skalplaggen överlägsna galonen; de har också betydligt bättre slittålighet. Våra skalkläder är bland annat tillverkade av återvunna PET-flaskor och fiskenät, ett material som utvecklats för att tåla tuffa förhållanden.

Materialet har dessutom bra andningsförmåga och släpper ut fukt, till skillnad från galon som inte andas alls. Det gör att skalplaggen passar bra för fartfylld lek, året om!

Vattentäthet och funktion

Våra PO.P WeatherPro-märkta skalplagg, med sina 12 000 mm vattenpelare och helt tejpade sömmar, garanterar att barnen kan leka i pölar – hoppa, sitta och nästan simma – utan att bli blöta. Dessutom är plaggen behandlade med en miljövänlig vattenavvisande ECO-impregnering som återaktiveras när plaggen tumlas efter tvätt.

Se alla PO.P WeatherPro

Unik knapplösning

Våra skaljackor STORMY och HAZY är designade med vår smarta knapplösning, vilket gör att du enkelt kan fästa dem ihop med 4 av våra andra produkter. Dessa produkter fungerar då som värmande extralager och kan smidigt anpassas efter temperatur och väder.

 

PO.P WeatherPro®

Märkningen PO.P WeatherPro® garanterar dig:

Upptäck kollektionen!