Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Vårvinter

Här hittar du kläder som passar bra för växlande vårväder. Funktionella och värmande ytterplagg och accessoarer som funkar i både regn, vind och sol.

Läs mer
Filtrera
84 artiklar
Sortera
1
2
Visar 64 av 84 artiklar

Hos oss hittar du alltid funktionella, pålitliga och sköna kläder och accessoarer som tål både vind och regn. Allt för att leken ska kunna fortsätta i både snålblåst och spöregn. 
 
Här har vi samlat alla plagg som passar för växlande vårväder. Våra testvinnande skalplagg till exempel. Vi har både skaljackor, skalbyxor och skaloveraller som alla är vind- och vattentäta, andas bra och ger barnen god rörlighet. Våra skalkläder är tillverkade i återvunna, slitstarka material med förstärkningar på knän och säte som ger extra bra slittålighet mot tuffa underlag. 
 
Vår populära vindfleece är barnens favorit och stänger vinden ute hela året. En mångsidig jacka som passar lika bra under kyliga vårdagar som sena sommarkvällar eller härliga båtutflykter. Du hittar den även i vuxenstorlekar, så att hela familjen kan matcha! Vår mjuka lättviktsjacka ger skön extra värme och är smidig att packa med i väskan under vårens alla utflykter. 
 
Bland vårvinterns smarta accessoarer hittar du mjukt stickade fingervantar som passar både stora och små, våra klassiskt randiga trikåmössor och tubhalsdukar som ger skön värme. 
 
Alla våra kläder är designade med hållbarhet i fokus – vi vill ha tre barn i varje plagg, minst. Så när favoritjackan eller mössan har vuxits ur är det bara att lämna den vidare till syskon, kompisar eller sälja den på secondhand. Vi kallar det design som håller.