Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
6 Reviews

Solglasögon

279 SEK
UV-skyddLäs detaljer
Färg: Svart
Välj storlek
One size
30 dagar öppet köpLeveranstid 1-4 arbetsdagarFri frakt över 499 kr
WebblagerSe lagerstatus i butik
Produktdetaljer
6 Reviews

Sköna i solen

UV-skydd

Solglasögon med UV-skydd i mindre modell som passar barn upp till 2 år. Glasögonen har Polarn O. Pyret-logga på skalmen och kommer med en förvaringspåse som även kan användas som putsduk. Dessa solglasögon är utrustade med unika polariserande glas. De flesta andra solglasögonmärken förmörkar bara synintrycken, medan polariserade solglas även blockerar störande och irriterande bländande reflexer. Det bländfria seendet som polariserande solglas utgör, garanterar hög optisk kvalitet och som resultat av detta, även ökad säkerhet. Solglasen har även ett högeffektivt UV-filter som skyddar till 100% mot skadliga UV-strålar upp till 400 nm. De här solglasögonen överensstämmer med EU-direktiv 89/686/EEC i enlighet med Standard ISO 12312-1:2013. 100% UV-skydd. Skötsel: Rengör med tvållösning, torka torrt med en mjuk duk. Undvik att repa glasen för att bevara kvaliteten. Varning: Använd inte i solarium, för att titta direkt på solen eller vid bilkörning i skymning eller nattetid. Detta är inte säkerhetsglas. Filter: kategori 3.


Produktionsland: Kina
Fabrik: Hwa Mao Optical (Xiamen) Ltd
Läs mer på polarnopyret.se/pop-cares/vara-leverantorer

Tillverkningsland:Kina
Fabrik:
Läs mer
Spara till wishlist

Material och skötselråd

Skötselråd

Tvätt

Tål ej maskintvätt

Ej blekning

Ej torktumling

Tål ej strykning

Ej kemtvätt

Råd

I vår tvättguide hittar du information om hur du tvättar och tar hand om dina plagg på bästa sätt.

Läs mer

Hållbarhet

Vi har tänkt hållbarhet ända från starten 1976. Det betyder att vi designat och utvecklat högkvalitativa kläder som håller länge i nästan fem decennier.

Vad hållbarhet är för oss? Att ständigt sträva efter att förbättra och utveckla varenda liten detalj, från tvättlappar till småtrådar, för att hela tiden göra medvetna val och minska vår påverkan på människa, djur och miljö.

Det bästa vi alla kan göra för att spara på jordens resurser är att använda våra kläder längre. Så länge det bara går. Ta hand om dem ordentligt. Och laga dem när de går sönder. Allt det vill vi hjälpa dig med. Så vi kommer fortsätta att designa kläder av hög kvalitet som kan användas, slitas och älskas länge. Kläder som, när de blivit för små, kan ges vidare till nästa barn. Och nästa. Det är hållbarhet för oss.

Recensioner

Leverans & retur

Leverans & retur

Leverans 

Vi erbjuder fri frakt över 499 kr och leveranstiden är 1–4 dagar. I kassan visas de tillgängliga leveransalternativ baserat på vilket postnummer som ordern ska levereras till.  

 

Retur 

Beställningar som gjorts på webbplatsen går att returnera i våra fysiska butiker, eller skickas tillbaka till vårt lager. Returavgiften för att returnera till vårt lager är 45 kr. För medlemmar som är VIP utgår ingen returavgift.