Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
PO.P ON ADVENTURE
0 Reviews

UV-keps med nackskydd enfärgad

172 SEKOrig.pris 229 SEK
Återvunnet materialLäs detaljer
Färg: Turkos
Välj storlekStorleksguide
48505254
30 dagar öppet köpLeveranstid 1-4 arbetsdagarFri frakt över 499 kr
WebblagerSe lagerstatus i butik

Denna vara i denna storlek kommer skickas från butik.

SALE
Produktdetaljer
0 Reviews

Smart och skyddande

Återvunnet material

Keps med UV-skydd UPF 50 i återvunnen polyester med avtagbart nacktyg – perfekt för soliga utflykter!


Nacktyget knäpps lätt på och av med hjälp av tryckknappar.
Kepsen har broderade ventilationshål.
Elastik i nacken ger en perfekt passform.
UPF 50 (Ultraviolet Protection Factor) innebär ett 98 procentigt skydd mot de farliga UV-strålarna.

Den här produkten tillhör vår kollektion PO.P ON ADVENTURE som består av funktionella och sköna friluftskläder för spännande expeditioner i naturen.

Produkten är liten i storleken, är du mellan strorlekar rekommenderar vi dig att välja den större storleken.

Den här produkten överensstämmer med EU-direktiv 2016/425, i enighet med standard AS/NZS 4399. Solhatten ger inte skydd mot reflekterad eller spridd ultraviolett strålning. Skärmbredd på sex cm eller mer rekommenderas (våra skärmar är alltid minst sex cm breda).

Tillverkningsland:Kina
Fabrik:Yizheng Hengchuang Caps Co Ltd
Läs mer
Spara till wishlist
Recycled Polyester

Vi använder oss av återvunnen polyester för att dra ned på vår resursanvändning och minska både koldioxidutsläpp och vattenåtgång. Merparten av materialet kommer från återvunna PET-flaskor.

Material och skötselråd

Hållbarhet

Vi har tänkt hållbarhet ända från starten 1976. Det betyder att vi designat och utvecklat högkvalitativa kläder som håller länge i nästan fem decennier.

Vad hållbarhet är för oss? Att ständigt sträva efter att förbättra och utveckla varenda liten detalj, från tvättlappar till småtrådar, för att hela tiden göra medvetna val och minska vår påverkan på människa, djur och miljö.

Det bästa vi alla kan göra för att spara på jordens resurser är att använda våra kläder längre. Så länge det bara går. Ta hand om dem ordentligt. Och laga dem när de går sönder. Allt det vill vi hjälpa dig med. Så vi kommer fortsätta att designa kläder av hög kvalitet som kan användas, slitas och älskas länge. Kläder som, när de blivit för små, kan ges vidare till nästa barn. Och nästa. Det är hållbarhet för oss.

Leverans & retur

Leverans & retur

Leverans 

Vi erbjuder fri frakt över 499 kr och leveranstiden är 1–4 dagar. I kassan visas de tillgängliga leveransalternativ baserat på vilket postnummer som ordern ska levereras till.  

 

Retur 

Beställningar som gjorts på webbplatsen går att returnera i våra fysiska butiker, eller skickas tillbaka till vårt lager. Returavgiften för att returnera till vårt lager är 45 kr. För medlemmar som är VIP utgår ingen returavgift.