Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Regnkläder

SÅ KLÄR DU DITT BARN FÖR REGN

Leken behöver inte ta slut för att regnet faller. Här hittar du regnkläder som rustar barnen för blöta dagar året runt. Våra slitstarka PO.P WeatherPRO®-märkta jackor, byxor och overaller är till och med mer vattentåliga än galon.

Läs mer
Filtrera
54 artiklar
Sortera
Visar 54 av 54 artiklar

Regnkläder som skyddar

Våra kläder märkta PO.P WeatherPRO® uppfyller våra högsta krav för funktionsytterplagg, oavsett om det gäller slitstyrka, vattentäthet, andningsförmåga eller barnsäkerhet. Materialets vattentäthet är minst 12 000 mm vattenpelare, vilket är högre än på galon. Genom att kläderna dessutom har en god andningsförmåga håller sig barnen lagom varma och torra, utan att behöva svettas eller frysa under fuktiga regnkläder. Plaggens impregnering återaktiveras när de torkas i torkskåp eller torktumlare.
 
Välj mellan fodrade overaller, jackor och byxor för kallare temperaturer och ofodrade skalkläder som går att bygga på värmande lager under efter behov. Vår testvinnande PO.P WeatherPRO®-skaljacka Stormy har en unik knapplösning som gör att den enkelt kan kombineras med fyra andra plagg: vår lättviktsjacka, vindfleecejacka, fleecejacka och puffväst. På så vis kan du smidigt skapa den jacka som passar bäst för dagens väder och aktiviteter. Glöm inte heller gummistövlar eller regnaccessoarerna, som regnmössor och vattentäta vantar. Vi har vantar som tål lek och plask för barn i alla åldrar!