Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Regnjacka

Här hittar du regnjackorna som rustar ditt barn för årets alla blöta dagar. Våra slitstarka PO.P WeatherPRO®- jackor är till och med mer vattentåliga än galon. 

Läs mer
Filtrera
27 artiklar
Sortera
Visar 27 av 27 artiklar

Möt regnet med våra populära regnjackor för barn

Hos oss är det enkelt att göra ditt barn redo för alla typer av väder. Våra populära skaljackor fungerar nämligen även som regnjackor. Ett exempel på detta är vår testvinnande skaljacka Stormy. Denna jacka är märkt PO.P WeatherPRO®, vilket betyder att jackan uppfyller våra högsta krav för funktionsytterplagg, både vad gäller vattentäthet, slitstyrka, barnsäkerhet och andningsförmåga. Materialets vattentäthet är minst 12 000 mm vattenpelare, vilket är högre än på galon. Tack vare materialets goda andningsförmåga håller sig barnen lagom varma och torra utan att behöva svettas eller frysa under fuktiga regnkläder. Regnjackan går utmärkt att tvätta, tänk bara på att låta den torktumlas eller torka till sig i torkskåpet – då återaktiveras impregneringen.

 

Klädd efter lager på lager-principen kan du vara säker på att ditt barn inte fryser och skulle vädret slå om kan du enkelt ta av ett lager. För kalla dagar rekommenderar vi vår mångsidig vindfleecejacka som ett värmande mellanlager under regnjackan. Ett par rejäla gummistövlar på det och ditt barn är redo för plask och bus!